Zoekrobottentekst
[Hoofdmenu
[EZ-Account
[Inloggen
nieuwe account aanvragen

Welkom


Welkom bij EZ-Account...

[EZ-Account] staat voor gebruiksvriendelijkheid, eenvoud, juistheid en vooral veel flexibiliteit.

[EZ-Account] is de “tool” voor de moderne zelfstandige ondernemer en KMO. Boekhouders, accountants en fiduciaires zullen bij {EZ-Account} zeker hun gading vinden.

[EZ-Account] is de moderne vervolmaking van het in 1989 ontwikkelde pakket EC-Account dat gebaseerd was op het MS-DOS besturingssysteem. Mede door de jaar 2000-problematiek en door de invoering van de Euro werd besloten om een Windows gebaseerde versie van het pakket uit te brengen. Deze nieuwe versie zag in 2001 het licht.

Gedeeltelijk door onze kritische gebruikers en het door ons proberen na streven van perfectie diende de Windows versie aan een aantal strenge criteria te voldoen. Een greep uit deze …

  • Vlot bedienbaar: toetsenbord gestuurd, met een minimum gebruik van “de muis”.
  • Vlot uitvoerbaar: een snelle en “real-time” verwerking waren een must
  • Vlot uitwisselbaar: het programma en de gebruikte “data” dienden te kunnen worden aangesproken door externe tools zoals Access, Excell, PDF...

Doordat [EZ-Account] zó eenvoudig is opgevat, garanderen wij dat elke gebruiker –of deze nu boekhoudkundig is onderlegd of niet – vlot met het pakket zijn volledige bedrijfsadministratie zal kunnen voeren zonder zich eerst te moeten (bij)scholen.  

email dit naar een vriend(in)
naam*
uw email*
email vriend(in)*
* verplichte velden
close